avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire salariu functionar public dupa promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire salariu functionar public dupa promovare

Va rog sa-mi spuneti care va fi salariul unui functionar public ce va fi promovat in anul 2013 din functia publica de consilier. gr.principal (gradatia 4, clasa de salarizare 47 cu un salariu de baza de 1524 lei) in functia de consilier gr.superior? Mentionez ca nu beneficiez decat de sporul de vechime (19 ani) si-mi desfasor activitatea intr-o institutie deconcentrata a unui minister.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Salarizare consilier principal ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Daca se poate as dori sa va rog sa analizati urmatorul aspect. Lucrez intr-o institutie publica,in grad profesional de consilier asistent. Clasa ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)
Salariul functionar public consilier superior elia8 elia8 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care ar trebui sa fie salariul de incadrare pentru functionar public - functia de consilier superior, in cadrul primariei, ... (vezi toată discuția)