avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariul Functionar public consilier superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariul Functionar public consilier superior

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care ar trebui sa fie salariul de incadrare pentru functionar public - functia de consilier superior, in cadrul primariei, vechime in specialitate 10 ani si 4 luni. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lorellay , utilizator 15:31, 6 Octombrie 2016
In dispozitie scrie functia publica de executie clasa I, consilier, grad profesional superior, clasa de salarizare 57, gradatia vechime 3.
Salariul brut 1911 lei, din care 1773 lei salariu de baza si 138 lei spor conditii vatamatoare.
Este corect?
Clasa de salarizare ce inseamna?...eu am la fel..doar clasa de salarizare la mine e 51. Si am sal de baza de 1766 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu functionar public- inspector superior lorellay lorellay Va rog sa-mi spuneti cat ar trebui sa fie salariul pentru inspector grad superior, 10 ani vechime, 2 copii in intretinere. Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Noua incadrare in februarie 2011 nicoleta2007 nicoleta2007 Buna ziua, sunt functionar public in cadrul unei primarii de municipiu, in functia de consilier superior tr. 3, cu o vechime in munca corespunzatoare sporului ... (vezi toată discuția)
Salarizare functie publica de conducere lauratoader2006 lauratoader2006 Un funcționar public din cadrul unei primării comuna, începând cu data de 01 septembrie 2013 se numește în funcția publică de Inspector, clasa I, grad ... (vezi toată discuția)