avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Repercursiuni furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Repercursiuni furt din magazin

Buna ziua,

am si eu cateva intrebari>>

Prietena mea a fost prinsa cand a plecat din carefour cu un produs neplatit, din trei pe care le avea in cos a fost dusa la camera de interpelare si acolo a recunoscut ca a luat acel produs fara sa il plateasca. Agentii i-au intocmit o plangere si pana am ajuns eu ei deja chemasera politia.
Am ajuns cu ea la politie, declaratii, fotografiata si amprentata pentru prima oara in viata.
Intrebarile mele sunt:

Care sunt consecintele, avand in vedere ca prejudiciul a fost recuperat ea lasand in magazin acel produs,
Ce se intampla daca vrea sa plece din tara in perioada urmatoare? avem vacanta platita pt strainatate si acum suntem stresati din cauza asta.
Se poate ca la aeroport sa fie oprita din cauza ca a fost fotografiata si amprentata?
Poate plati doar o amenda daca este la prima abatere de gen?

Va multumesc
V
Cel mai recent răspuns: garfieldro , utilizator 07:57, 22 Noiembrie 2013
In vacanta puteti pleca linistite, nu veti avea probleme, cat despre dosarul penal, prejudiciul fiind mic si recuperat, parerea mea este ca se va dispune NUP si aplicarea unei amenzi administrative avandu-se in vedere ca fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni.Pe viitor ar fi bine sa-si revizuiasca atitudinea si sa nu mai repete astfel de greseli.
Va multumesc din suflet...

O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Furt altex Danut1233 Danut1233 Salut, am avut “extraordinara” idee sa fur un mouse wireless din Altex... si m au prins cei de la paza, au chemat poliția apoi m au dus la secție, m au ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket unnamed unnamed am fost prins in carrefour impreuna cu un complice dupa ce am furat bunuri in valoare de 440 lei (eu 360 ron , complicele 80 roni) ,, am fost dusi la camera de ... (vezi toată discuția)