avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... FURT ALTEX
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

FURT ALTEX

Salut, am avut “extraordinara” idee sa fur un mouse wireless din Altex... si m au prins cei de la paza, au chemat poliția apoi m au dus la secție, m au amprentat, fotografiat si mi s a spus ca s a întocmit dosar penal pentru furt (necalificat) după care m au lăsat sa plec. Prejudiciul a fost de 15 lei... acum întrebarea mea este: ce se va întâmpla in continuare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Danut1233, utilizator
Cel mai recent răspuns: Motanulnou , utilizator 11:28, 4 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca prejudiciul este recuperat scăpați de cazier.
Da, totul a fost recuperat, chiar m am oferit sa l plătesc si dublu, dar n au vrut...

Deci nu o sa imi rămână cazierul pătat? Si nici amenda, nimic?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca prejudiciul este recuperat scăpați de cazier.

O sa se dispună de procuror o solutie de renuntare la up.
Da, nu o sa aveti cazier.
Danut, Danut, ce idee geniala… stau si ma scarpin in cap uneori: ce-o fi in mintea unora? Poate tu nu cunosti zicala "cine fura azi un ou…"... mergi la psihiatru, no joke, undeva in subconstient ceva nu e kosher...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin alfo262000 alfo262000 Buna Ziua . Am avut proasta idee sa fur din Carrefour , m-a incantat un pachet deschis al unei masini de tuns ,am luat-o si am bagat-o in buzunar. La casa am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal classicsoul77 classicsoul77 Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale. De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
Furt in valoare de 39 de lei fara antecedente Mazarescu2014 Mazarescu2014 Pe data de 21 am sustras un colier in valoare de 39 de lei, fiind minor, dintr-un magazin de haine din Bucuresti. Am fost dus intr-o camera unde am astepta ... (vezi toată discuția)