avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Act vanzare-cumparare

peste o saptamana o sa fac actul de vanzare-cumparare a locuintei.am avut pana acum un antecontract pentru care platisem aproximativ 300lei.as vrea sa stiu cat o sa ma coste la notar acest act cu aproximatie.cand am facut antecontractul am dat avans proprietarului 30000 de lei si acum trebuie sai mai dau 20000 lei.CAT MA COSTA ACTUL DE VANZARE-CUMPARARE? CAT MA VA COSTA ACTUL DE PROPRIETAR?
Cel mai recent răspuns: SCA "Ion Dinca & Asociatii" , Avocat 11:28, 21 Noiembrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la antecontract- modificare pret apartament ContSters80242 ContSters80242 Buna ziua, as dori va rog frumos sa imi raspundeti in legatura cu urm. probleme : -am facut un antecontract pt un apartament in bloc nou anul trecut , ... (vezi toată discuția)
Precontract vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si tin sa multumesc tuturor care vor avea rabdarea sa-mi citeasca si mie problema. vecina mea are casa cu acte de ... (vezi toată discuția)
Cat de solid este un contract de vanzare-cumparare daca vanzatorul ar putea avea declansata procedura de punere sub sechestru a bunurilor yoniro84 yoniro84 Buna ziua!Am facut un antecontract la notar, pe data de 2 decembrie 2014 pentru un apartament. Antecontractul expira pe 2 februarie. Avansul a fost 20000 ron ... (vezi toată discuția)