avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima imatriculare !!!!????
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima imatriculare !!!!????

In anul 2008 am inscris in circulatie un autotursm pentru care am platit taxa de prima imatriculare in anul 2010 am primit o diferenta din taxa la cerere ,acum am primit de la anaf o instiintare ca am de plata 225 roni pe 2011 si 225 roni pe 2012 ca taxa prima imatriculare ,ce este aceasta si unde pot gasi detalii sau explicatii???
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:06, 22 Noiembrie 2013
Nu stim noi ce reprezinta pentru ca nu vedem actul pe care l-ati primit. Informatii puteti primi de la ANAF. Poate ca suma de 225 lei reprezinta impozitul pe care nu l-ati platit pe 2011 si 2012...Intrebati acolo ce reprezinta si apoi veti decide ce este de facut. success!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare taxa poluare/auto conform legii 9/2012 chirilaf chirilaf Buna seara, As dori sa ma lamuresc cu modul de calcul al taxei de poluare. Am cumparat o Skoda Fabia (noua-sunt primul proprietar) in anul 2011, in aprilie ... (vezi toată discuția)
Executare silita. Vasile43 Vasile43 Buna ziua. In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la banca.Dupa aprox un an(2008) nu am mai platit nici o rata.Dupa cateva somatii,in anul 2011 ... (vezi toată discuția)
Taxa auto autoutilitara nkq_2007 nkq_2007 la inceputul lui 2009 am inscris in circulatie o autoutilitara cumparata din Uniuneaa Europeana cu anul de fabricatie 2002;euro 3(pina in 3,5 tone).am platit ... (vezi toată discuția)