avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul penalitati intarziere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul penalitati intarziere

Poate ma ajuta cineva sa ma informeze, cum se calculeaza penalitatile de intarziere pentru neplata impozitului pe venit declarat la finante pentru o persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: ellak , utilizator 19:55, 21 Noiembrie 2013
in perioada actuala 0,04% pentru fiecare zi de intarziere reprezentand dobanzi de intarziere si 0,02% pentru fiecare zi de intarziere reprezentand penalitati de intarziere.
Buna seara , Gasiti in mod detaliat in Codul de Procedura fiscala, art.120- dobanzi , si art. 120^1 Penalităţi de întârziere
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati pentru salariati la intreprinderea individuala sammy44 sammy44 daca au fost inregistrate 2 contracte de munca la o intreprindere individuala si nu s-au platit contributiile, sunt 4 luni, se poate incepe de acum , din ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale - varsaminte la persoane cu handicap assy64 assy64 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca nu am constituit si virat varsamantul la persoane cu handicap cum se calculeaza penalitatile? Pana in anul 2011 am avut ... (vezi toată discuția)