Daca nu mai am contractul incheiat cu banca si am doar nr de dosar cu EOS KSI, ma outeti ajuta sa-l obtin? Deoarece as vrea sa stiu daca s-a prescris sau nu! va multumesc! NR.DOSAR 2572770_25050296
Nu va putem ajuta cu acel dosar, cat nu ati ajuns la executare silita, e de bine.
Despre credit ar trebui sa povestiti ceva..cand ati contractat, pe cat timp, de cat nu ati mai platit, ce e cu firma, de cand v-au preluat?
Instanta se pronunta daca e prescris, dar daca datibdetalii ne putem da cu parerea.
Deocamdata nu ii mai luati in seama.
Notificarile nu intrerup termenul de prescriptie, iar de la intrarea in vigoare a noului cod civil intrerup doar daca in termen de 6 luni de la punerea in intarziere se efectueaza un act de executare.
Prescriere datorie credit
fyl
M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie
cipri555
In anul 2006 am facut un contract de credit cu BRD Finance pe 5 ani, ultima rata fiind in 13.12.2011, care l-am platit pana in 2010, ultimele 10 sau 11 rate nu ... (vezi toată discuția)