avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere datorie banci
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere datorie banci

Daca nu mai am contractul incheiat cu banca si am doar nr de dosar cu EOS KSI, ma outeti ajuta sa-l obtin? Deoarece as vrea sa stiu daca s-a prescris sau nu! va multumesc! NR.DOSAR 2572770_25050296
Cel mai recent răspuns: albinet , utilizator 11:59, 25 Noiembrie 2013
Daca ati primit notificari acestea au interupt prescriptia, asa ca mai bine nu-l mai solicitati ca nu faceti decat sa redeschideti cutia pandorei .
Nu va putem ajuta cu acel dosar, cat nu ati ajuns la executare silita, e de bine.
Despre credit ar trebui sa povestiti ceva..cand ati contractat, pe cat timp, de cat nu ati mai platit, ce e cu firma, de cand v-au preluat?
Instanta se pronunta daca e prescris, dar daca datibdetalii ne putem da cu parerea.
termenul de achitare totala era in 2009! iar ultima plata a fost facuta in 2007! Dosarul a fost preluat de [ o firma de recuperari creante]
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
ok! am primit notificari dar de ce nu au luat alte masuri?
Deocamdata nu ii mai luati in seama.
Notificarile nu intrerup termenul de prescriptie, iar de la intrarea in vigoare a noului cod civil intrerup doar daca in termen de 6 luni de la punerea in intarziere se efectueaza un act de executare.

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie cipri555 cipri555 In anul 2006 am facut un contract de credit cu BRD Finance pe 5 ani, ultima rata fiind in 13.12.2011, care l-am platit pana in 2010, ultimele 10 sau 11 rate nu ... (vezi toată discuția)
Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)