avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general JURNALELE DE TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

JURNALELE DE TVA

a)la sfarsit de luna in jurnalele de tva (jurnal pentru vanzari ,jurnal pt cumparari)totalul se face in josul pagini la rubrica total?
b) iar peste randurile libere ramase pana jos ,se taie cu un z?
c)la rubrica intocmit sau la rubrica verificat ,cine trebuie sa semneze?
d)daca sa facut totalul la sfarsit de luna ,se incepe foaie noua sau se continua pe verso foi scrise?
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:23, 3 Aprilie 2009
a) DA
b) DA
c) cine l-a scris la intocmit si cine l-a verificat (in general sef servicii sau firma de contabilitate)
d) da, fiecare luna incepe pe o pagina noua.

Multumesc mult pentru raspunsuri ,dar am uitat sa mentionez ca sunt pfa platitor de tva,in acest caz la intrebarea c) la rubrica verificat ,,cine semneaza?,, Trebuie sa contactez un contabil pt verificare si semnatura la aceasta rubrica sau fiind vorba de pfa pot sa semnez eu si la rubrica verificat.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Nu va trebuie contabil la pfa.Semnati si la verificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara durusoctavia durusoctavia Ce operatiuni sunt considerate operatiuni de contabilitate primara (pentru fisa postului ma intereseaza)? (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b chiden chiden DACA NU SUNT PLATITOR TVA ,SUNT OBLIGAT SA DEPUN DECLARATIA 392. (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b dannuca dannuca Buna ziua! Sunt PFA, CAbinet individual, contabilitate in sistem real, neplatitor de TVA. In intervalul 2010-2015 am depus Declaratia 392B, la care in ... (vezi toată discuția)