avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Subventii AJOFM
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Subventii AJOFM

Buna ziua . O intreprindere individuala primeste subventii de la AJOFM pentru incadrarea cu CIC a doua abslolvente de liceu . Subventia intra la veniturile care sunt luate in calcul pentru impozitul pe venit ?. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 15:24, 22 Noiembrie 2013
Dupa opinia mea,aceste venituri trebuie luate in calcul la stabilirea venitului brut. Fac aceasta afirmatie,avand in vedere prevederile pct.36 din Normele de aplicare ale art.48 din Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din agricultura icafos icafos O Intreprindere Individuala care realizeaza venituri din agricultura ,cod caen 0111 impozitata la norma de venit in anul agricol 2013 , a inregistrat in acest ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate,calcul compensare 15% raj1972 raj1972 Buna ziua, lucrez intr-o institutie de invatamint superior si am 2 intrebari:1) Venitul meu lunar brut conform fluturasului se constituie din salariul de cadru ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ChRam ChRam Buna ziua. Valoarea tichetele de masa se iau in calcul la contributia la pensie si la calcularea indemnizatiei pt cresterea copilului? (vezi toată discuția)