avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie concediu medical copil bolnav
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie concediu medical copil bolnav

indemnizatia pentru concediu medical copil bolnav se suporta integral din cota de 0.85% de CCI?
se poate o baza legala actualizat?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters212109 , utilizator 11:56, 20 Iunie 2011
Buna ziua.Cuantumul brut lunar al indemnizatiei pentru ingrijirea copilului bolnav este de 85% din baza de calcul stabilita conform art. 10 din O.U.G. nr. 158/2005
buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :

sotia s-a intors din concediu ingrijire copil la servici in 06.04.2011.
in luna mai s-a imbolnavit copilul si a stat o saptamana in concediu medical pentru copil , dupa care a ramas in concediu medical pentru ea fiind insarcinata (in luna a 6-a) si avand probleme cu sarcina .
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza concediul medical si maternitatea .
Va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de plata a concediului de maternitate si a concediului de crestere copil anairam_unid anairam_unid Am o angajata care lucreaza de 4 luni si acum este in concediu prenatal ,vreau sa stiu daca ii pot plati concediul medical si daca sunt obligata sa il ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pe motiv de graviditate Dinush Dinush In caz de suspendare CIM pe motiv de graviditate care sunt procedurile? Se inregistreaza in Revisal? si daca da, cum? De asemenea cum ii voi calcula salariul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul de risc maternal, concediul de maternitate si pentru ccc? MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza plata pentru concediul de risc maternal, pentru concediul de maternitate si pentru cel de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)