avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda

Buna ziua, in baza unui certificat de mostenitor in anul 2009 am intrat in posesia a 4 HA de pamant. In anul 2009 banii de la arenda care i se cuvenea tatalui meu, a luat-o soara mea care in momentul dezbaterii succesiunii a dat declaratie ca renunta la mostenire. Toate bune si frumoase, am tacut din gura si m-am dus in anul 2010 la arendas cu actele pentru pamant in regula sa-mi faca contractul de arenda pe numele meu. Mi s-a facut contractul de arenda iar in primavara anului 2013 am notificat arendasul ca vreau sa-mi vand pamantul si daca vrea la il cumpere la pretul la care gasisem deja cumparator. N-ea facut pe mine si pe verii mei care ne-am hotarat sa vindem, "hoti', "derbedei" in toate felurile, am asteptat cele 30 de zile nu a vrut sa cumpere pamantul , dar acum am ramas cu o problema legata de ultimul an de arenda respectiv 2013 nu vrea sa ne dea banii din arenda. Am fost la el la ferma si se ascunde ca o potarnice, la telefon nu vrea sa raspunda. Va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a putea toti verii sa ne recuperam banii neplatiti de arendas. este vorba in total de 15 HA. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu arendasul IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Detin un pamant care este dat in arenda pana in aprilie 2016, si pt care am incheiat deja o promisiune de vanzare cumparare cu altcineva decat ... (vezi toată discuția)
Dreptul de preemtiune parvanmarcel parvanmarcel In 2007 am incheiat un contract de arendare a unei parcele de pamint de 2,00 ha unei societati agricole pe o perioada de 6 ani . Acum in 2012 cu 1 an inainte ... (vezi toată discuția)