avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Evacuare / donatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Evacuare / donatie

Cum pot evacua un chirias? perioada contractuala a expirat de mult timp, exista multe discutii cu privire la plata utilitatilor si chiria,pe care o vrea mai mica, si totusi nu vrea sa plece. Care ar fi pasii de urmat?
As mai avea o intrebare un SRL, isi poate dona imobilul?

Alte discuții în legătură

Se poate face evacuarea unor chiriasi in cazul in care n-au platit 6 luni chiria? basGLM basGLM Buna ziua. As avea o intrebare. Am o chiriasa intr-un imobil pe care il detin. Detin un contract de inchiriere inregistrat la ANAF, unde mi-am platit toate ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere  Mira_11 Mira_11 Buna Ziua Supun dezbaterii dvs. urmatoarea speta juridica : prin intermediul unei agentii imobiliare a fost incheiat un contract de inchiriere a unui ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a unor chiriasi, dupa expirarea contractului de inchiriere allyjana allyjana Bună ziua. Am nevoie urgenta de consiliere. Persoană în varstă, proprietar al unui apartament în alt oraş decat cel de domiciliu. Vă rog mult , care ... (vezi toată discuția)