avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Am un contract de inchiriere pe perioada 01.02.2013 - 31.01.2014, cu un cetatean strain atasat al unei ambasade. In urma cu 2 sapt. m-a anuntat ca vrea sa plece la sfarsitul lunii noiembrie, dar are multe datorii fata de mine, privind facturile de utilitati, renovarea spatiului, etc.
Nu stiu cum sa procedez in aceasta situatie, drept pentru care va solicit sprijinul.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:05, 23 Noiembrie 2013
Raspunsul este conditionat de clauzele contractual asumate de catre parti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere nerespectat de chirias crriss crriss Cum sa procedez, in cazul in care am avut un chirias (de la o ambasada), contractul de inchiriere a fot facut pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014, el a ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca administrarea blocului? george3211 george3211 Cine trebuie sa plateasca administrarea blocului? Chiriasul sau proprietarul? Multumesc (vezi toată discuția)
Evacuare chirias Licavasilica Licavasilica Cum pot evacua un chiriaș care are un comportament care face imposibilă conviețuirea cu celelalte persoane care locuiesc în același imobil sau în ... (vezi toată discuția)