avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii la salariul minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii la salariul minim

as dori daca va rog sa stiu cit ie salarul minim si cit platesc la stat exact dupa salarul minim va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2013
globalmures, utilizator
Cel mai recent răspuns: globalmures , utilizator 18:13, 11 Februarie 2014
800 lei,acum, si platiti in jur de 486 lei
Creeati confuzie.

La salariul brut minim pe economie de 800 lei veti plati din acesta in jur de 200 lei, dvs. ramanandu-va circa 600 lei in mana.


Suma pe care o mentioneaza mea culpa, de 486 lei platiti cuprinde si suma pe care angajatorul o plateste catre stat si anume circa 225 lei care impreuna cu suma pe care o platiti dvs insumeaza circa 425 lei.


Pentru mai multe detalii puteti sa calculati aici:


[ link extern ]


Calculele deja facute pentru salariu minim pe economie de 800 lei il gasiti aici:

[ link extern ]



Desigur, toate calculele depind de mai multe informatii.
ieu am un srl-d si sunt administrator as dori sama angajez as dori sa stiu daca am vreo sansa sa ma angajez si sa fiu scutit de contributiile socciale si daca se poate ce acte am nevoie (cu stima gabor nicolae)
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2014
globalmures, utilizator
buna sunt gabor Nicolae as dori sa angajez o persoana care are ajutor social dar persoana inca nuare impliniti 18 ani pot sa beneficiez de acea suvntie sa primesc salarul persoanei dela stat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catalogul surselor de finanțare - decembrie 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) editează periodic un Catalog al surselor de finanţare nerambursabile active finanțate de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti daca mi s-a calculat bine indemnizatia Anyolga Anyolga Eu am luat maternitate inainte de sa creasca minimul pe economie 1263 lei cu alocatie a copilului cu tot iar dupa ce a crescut minimul acum am 1433 lei cea ce ... (vezi toată discuția)
Care este plata totala a unui angajator catre stat pentru un angajat cu salariul minim pe economie in anul 2015? LiliaCr LiliaCr Buna seara! Sunt nelamurita in privinta cheltuielilor catre stat, suportate de un angajator pentru angajatul cu salariul minim pe economie. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)