avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... facilitati angajare 2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

facilitati angajare 2009

Stie cineva daca s-au aprobat deja anumite masuri care faciliteaza angajarile facute in aceasta perioada de criza ?
Am auzit de propuneri legate de suportarea de catre stat a contributiilor, timp de 1 an, pt un salariat nou, cu un salariu de minim 1000 RON.

Daca este aprobata mai tarziu iar eu angajez acum, credeti ca am sanse sa beneficiez de treaba asta ?

Cel mai recent răspuns: ContSters60781 , utilizator 18:16, 2 Aprilie 2009
Poate va referiti la scutirea de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate atat de angajatori cat si de salariatii care beneficiaza de indemnizatia de minim 75% din salariul de baza corespunzator locului de munca ocupat - pe durata intreruperii temporare a activitatii angajatorului, pentru o perioada de pana la 3 luni. Ma indoiesc ca statul roman , in perioada actuala sa-si permita sa fie atat de generos.
Am auzit la radio si am cautat si pe internet. Am gasit ceva aici:

[ link extern ]

Am impresia ca e doar o propunere deocamdata. Tocmai ca e generos statul pentru a stimula angajarea, pentru a nu fi mai rau decat este deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere temporara a activitatii in constructii ContSters113415 ContSters113415 Suntem o societate de constructii si in aceasta perioada nu avem de lucru. Administratorul societatii a decis sa plateasca salariatii cu 75% dar fara sa ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua!Am 5 salariati.As vrea sa bag insa doar 4 angajati in somaj tehnic ptr 3 luni .Se poate? Sau trebuie sa-i bag pe toti?Ms (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ContSters74221 ContSters74221 spuneti-mi va rog ce acte sunt necesare sa intocmeasaca un inspector resurse umane la trimiterea in somaj tehnic a unor angajati?cum ar trebuii intocmita ... (vezi toată discuția)