avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face daca m-a muscat un caine?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face daca m-a muscat un caine?

Duminica trecuta am fost muscat de un ciobanesc mioritc,in curtea unde am mers pentru a -mi face manechiura,am fost dusa de urgenta la spitalul floreasca cu slavarea unde am fost operata si ramas internata 5zile ,in momentul de fata sunt internata la spitalul militar deoarece cei de la floreasca sunt nu m au tratat corespunzator..Stapanii au spus ca suporta toate cheltuieliile ,dar numai raspund la telefon ...
As dori sa ii dau in judecata ..vreau sa stiu daca se poate si ce sanse am...
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 11:06, 26 Noiembrie 2013
aveti sanse sa va recuperati cheltuielile de spitalizare si daune morale. trebuie insa sa aveti documente medicale din care sa rezulte clar ca ati sfost spitalizata din cauza acestei muscaturi si nu din cauza altor suferinte. trebuie sa aflati numele si adresa stapanilor si sa va adresati unui avocat.
Functie de imprejurarrile in care ati fost muscata, le puteti face si plangere penala.
Buna seara,

Cred ca mai intai ar fi bine sa incercati rezolvarea situatiei pe cale amiabila,cu ajutorul unui mediator,bineinteles dupa ce aveti toate documentele eliberate de spitale.

Cu stima.
Din experienta mea, cred ca ar trebui sa formulate o plangere penala, avand in vedere ca proprietarii cainelui nu va mai raspund la telefon. Dupa ce vor fi chemati la politie, sunt convins ca or sa va caute ei pentru a va impaca....Doar ati vazut cazul Ionut care, din pacate, s-a sfarsit tragic! Va doresc sanatate si success!
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
polloctav, utilizator
Nu cred ca din descrierea faptelor (sau mai corect lipsa descrierii) se pot da sfaturi, poate asa, pt. un caz ipotetic !
1.Ati intrat pe o proprietate privata, dar nu ne-ati spu daca pe usa era un avertisment gen Nu intrati! Caine rau ?
2.Nu ne-ati spus daca ati intrat fara sa sunati sau gazda a venit si v-a poftit inauntru?
3.Gazda v-a deschis, dar cainele a tasnit si v-a muscat ?
Nu stim concret imprejurarile, doar rasa cainelui si faptul ca v-a muscat !

Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muscatura de caine Claark Claark Buna ziua! Colegul meu are domiciliul la tara. Are o caine, care a muscat acum patru zile o vecina de-a lui. Vecina se plimba pe strada, cainele era acolo ... (vezi toată discuția)
Daune muscaturi caini lavinia86 lavinia86 Buna ziua! Va solicit ajutorul in legatura cu o problema: tatal meu a fost chemat de catre o cunostinta la casa unde locuia unde s-a intamplat sa fie muscat ... (vezi toată discuția)
Muscat de caine in timpul serciciului in germania Gryady Gryady Buna ziua ,As dori sa stiu ce sanse am la un recurs ,cu urmatoarea intamplare : Anul acesta 25 .01.2017 am avut un accident in timpul serviciului ca montator ... (vezi toată discuția)