buna ziua. problema mea este urmatoare; am un contract de prestari servicii transport intracomunitar cu o firma din Dk. acum putin timp am achizitionat un cap tractor(camion) de la o alta firma tot din Dk. am primit factura pe valoare totala a masinii,iar o parte din bani i-am transferat prin banca.Cealalta parte din bani a fost platita de firma cu care eu am contract. articolele contabile corecte cred ca sunt: 411-704(prestarile de servicii) 2133-404.(factura camion), 404=5124(cu partea de bani transferata de catre mine) si 404=411(cealalta parte). problema ar fi ca firma cu care eu lucrez imi emite factura cu suma pe care ei au platit-o in locul meu pentru camion.,iar eu nu stiu cum sa inregistrez aceasta factura!!! x(cont)=401 apoi cum voi inchide eu aceste conturi!
daca ai facut inregistrarea ,,411-704(prestarile de servicii),, presupun ca ai emis o factura de prestari servicii pe care le-ai prestat? Sau nu ai prestat inca serviciile de transport si nu ai emis factura colaboratorului client?
ok. dar firma pentru care preztez servicii mi-a emis factura pe care scrie "'payment"' iar eu aceasta factura trebuie sa o inregistrez si sa o declar, nu?
Factura in euro
cristianasiia
cum inregistrez o factura facuta in euro intre 2 firme romanesti?(una transporta marfa in afara pt cealalta.o inregistrez in euro sau in lei?(in paranteza,in ... (vezi toată discuția)