avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenda contraventionala-taxe CAS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenda contraventionala-taxe CAS

Buna ziua,

Daca normele metodologice ale unei OUG prevad o amenda pentru dedeclararea unei situatii, se mai poate aplica amenda la 3 ani de la momentul cand trebuia facut?

Alte discuții în legătură

Stimulent crește copil Elena Dimofte Elena Dimofte Când ar trebui să se întoarcă mama la serviciu pentru a beneficia de acel stimulent? Cu doua luni sau cu trei luni înainte de împlinirea vârstei de doi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si luna tatalui AnamariaViorel AnamariaViorel Am o fetita nascuta in 8.11.2016, o sa reincep activitatea in 03.09.2018 pentru a putea beneficia de stimulent, momentan sunt in CCC. Cand ar trebuit tatal sa ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate stimulent de insertie daca in momentul intrarii in ccc eram in somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua, In anul 2014, am avut urmatoarea situatie: \"Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)