avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit bancar - la un venit minimal...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit bancar - la un venit minimal...

Intebarea mea este: imi acorda banca un credit de nevoi personale (maxim 3000 euro) in cazul in care sunt in concediu de crestere a copilului si alocatia mea lunara este de aproximativ 1000 lei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:24, 25 Noiembrie 2013
Nu cred pt ca nu aveti salariu, iar venitul dvs e mic, aveti si un copil in intretinere. Daca va da vreo banca imprumut, nu va da suma asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important- credit prima casa Lazarescu_Andreea Lazarescu_Andreea Buna ziua. Sunt mama unui copil minor si intenționez sa divortez. In prezent, venitul meu este indemnizația creștere copil in valoare de 900lei. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Accesare credit nevoi personale- venituri luate in considerare annamaria26 annamaria26 buna!daca sunt in concediu de crestere copil pot lua un credit de nevoi personale?sa zic asa 7000e. credeti ca imi acorda banca? (vezi toată discuția)
Poprire pe venit carabas_vlad carabas_vlad Buna ziua, In urma cu ceva ani am facut un credit de nevoi personale pentru un prieten..creditul neachitat de el a ajuns la KRUK si executat silit cu eecutor ... (vezi toată discuția)