avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Accesare credit nevoi personale- venituri luate in ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Accesare credit nevoi personale- venituri luate in considerare

buna!daca sunt in concediu de crestere copil pot lua un credit de nevoi personale?sa zic asa 7000e. credeti ca imi acorda banca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:08, 1 Iunie 2013
bancile acorda creditele in functie de veniturile dovedite cu documente cum ar fi adeverinta de salariu.
Cred ca nu va da. Indemnizatia de crestere copil nu poate fi luata in calcul ca venit pt a garanta bancii ca aveti de unde plati imprumutul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la adeverinta de salariat daca sunt in cic? eugenia2008 eugenia2008 Buna ziua , Sunt in CIC din 01-05-2007 ,am nevoie de o adeverinta de salariat pentru a-mi inscrie fiul la cresa. Angajatorul meu refuza sa mi-o dea pe ... (vezi toată discuția)
Acordare credit vs. documente Nina1 Nina1 Buna seara, Ce documente sunt necesare la incheierea unui contract pentru nevoi personale nenominalizate? Cu stima (vezi toată discuția)
Credit bancar - la un venit minimal... Whitehorse79 Whitehorse79 Intebarea mea este: imi acorda banca un credit de nevoi personale (maxim 3000 euro) in cazul in care sunt in concediu de crestere a copilului si alocatia mea ... (vezi toată discuția)