avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calculare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calculare

bunaziua am si eu o intrebare pentru recalcularea anilor de munca cui ma pot adresa , sint din jud Neamt multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 25 Noiembrie 2013
Recalcularea in ce sens o doriti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un certificat de actionar Gabriela_71 Gabriela_71 Bunaziua ! Am un certificat de actionar Iassyfarm Ca acum este Ropharma cum poti sti daca actiunile au un devident s-au pot sa le vind ? Multumesc . ... (vezi toată discuția)
Bunaziua, am nevoie de o informatie. unde as putea gasi arhiva ... Iuliana D. Iuliana D. Bunaziua, am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a societatii IFET SEBES care s-a desfiintat? Ma intereseaza o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Revisal niko79 niko79 Buna ziua! Adresa pentru transmiterea Revisal este aceeasi pentru toata tara? ( am o soc care si-a schimbat sediul social din Buc in Jud. Galati si trebuie sa ... (vezi toată discuția)