avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bunaziua, am nevoie de o informatie. Unde as putea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bunaziua, am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva ...

Bunaziua, am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a societatii IFET SEBES care s-a desfiintat? Ma intereseaza o adeverinta cu grupa de munca pentru pensionare pentru tatal meu. Am tot sunat la diferite institutii care ma trimit la diferite firme de arhivare insa nu gasesc nimic. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 24 Septembrie 2020
Adresati-va SC Archive Blue SRL
Adresa: Str. Antoniu Czigler nr. 8 Arad
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Obtinere documente de la firma care nu mai exista dinosaurusttt dinosaurusttt Buna ziua! Tatal meu a lucrat la Intreprinderea Tilib Bucuresti - Santierul 8 Timisoara, intre anii 1978 si 1986 incadrat in munca grupa II. Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)