avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua!
Bunicii din partea sotului meu au avut 2 fii(socrul meu si fratele acestuia).Socrul meu a avut 3 fii iar fratele acestuia 4 copii. Bunica sotului a murit acum 18 ani. Acum 7 ani a murit unchiul sotului meu,iar acum 2 ani socrul meu. Vara trecuta a decedat si bunicul sotului meu.
Actele de pe proprietatile bunicilor(case si pamanturi) le-a luat una din verisoarele sotului meu.
I-am cerut actul de proprietate de pe casa batraneasca a bunicilor(pentru ca am auzit ca ei ar vrea sa o darame si sa vanda pamantul pe care se afla aceasta).Verisoara sotului meu a spus ca nu exista acte pe aceea proprietate,ca s-au pierdut.
Intrebarea noastra este: Cum putem proceda sa intram in posesia acelor acte sau sa facem altele? Si daca e posibil sa deschidem proces de succesiune si sa se imparta in mod egal intre toti nepotii toate proprietatile bunicilor?
Va multumesc frumos !
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Bună seară. am o poveste mai complicată, in povestea ce urmează ... SergiuCosoi SergiuCosoi Bună seară. Am o poveste mai complicată, in povestea ce urmează eu sunt doar un nepot. Este vorba de casa bunicilor, acum 10 ani sa mutat o verișoară ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! ma numesc mariana zăria și am nevoie de un răspuns ... MarianaZaria MarianaZaria Buna seara ! Ma numesc Mariana Zăria și am nevoie de un răspuns fiindcă nu prea știm ce sa facem . Tatăl soțului meu a murit in 2016 ,după moartea ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate prin uzucapaciune asaveiulian asaveiulian Buna ziua. Am si eu o situatie: bunicii au avut 2 copii; tatal meu si unchiul. sunt unicul copil.unchiul are o fata. bunicii au facut un act de vanzare ... (vezi toată discuția)