avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Emblema unei societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Emblema unei societati comerciale

ce se intampla cu emblema unei firme dupa transferul de proprietate? poate o societate comerciala sa mai foloseasc emblema dupa istrainare? care e cadrul legal?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:29, 25 Noiembrie 2013
Buna ziua,
Cand vindeti firma o vindeti cu totul.
Emblema apartine persoanei juridice (firmei) si ea isi continua existenta cat timp exista firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sancþiuni folosire emblemã eu_craciun eu_craciun Buna ziua, imi poate spune cineva ce sanctiuni risca o societate care a cumparat un spatiu de la o companie si foloseste in continuare emblema amplasata pe ... (vezi toată discuția)
Bannerul unei societati trebuie inregistrat undeva? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna seara, Daca am desenat un banner, logo care o sa fie folosit in reclamele societatii trebuie sa-l declar undeva? De exemplu trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)