avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie data la notar - proba in dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie data la notar - proba in dosar

intr un dosar suntem doi inculpati..eu si prietenul meu....procesul va fi in decembrie,iar prietenul meu va fi in strainatate...este vorba despre un fals,in faza de urmarire penala amandoi am declarat ca eu am facut falsul,iar acum vrem sa schimbam declaratia...adica eu la instanta declar ca el a facut,iar el nefiind prezent in proces vrem sa faca o declaratie in fata unui notar si sa depunem in dosar..aceasta declaratie autentificate este egala ca si ar fi prezent in proces?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:18, 28 Noiembrie 2013
Buna ziua,

prietenul dvs trebuie sa fie audiat de instanta penala in mod direct. Puteti cere un termen pana la care celalalt inculpat trebuie sa vina in tara.

Costi Boncu
Vorbiti cu avocatul ca sa va sfatuiasca si sa intelegeti.
Mie imi pare ca va complicati si nu e bine.
Depinde ce indica si probele de la dosar.
Nu prea conteaza ce declarati daca probele va contrazic.
Declaratia data la notar in cazul dvs. nu va fi luata in seama de instanta si nici notarul nu cred ca va stampila o astfel de declaratie data de inculpat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proces echitabil? sau proces pe banda rulanta? generalul generalul 1. o persoana face plangere la parchet 2. conform competentei procurorul incepe audierile. deci faza actelor premergatoare unde aici se audiaza persoana ... (vezi toată discuția)
Schimbarea declaratiei oltul oltul daca in faza de urmarire penala am dat o declaratie..ca am inselat persoane cu un prieten si am impartit banii,iar la proces zic ca eu nu am primit din bani ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii ContSters88252 ContSters88252 in cadrul unui proces civil in care am calitatea de reclamant pentru recuperarea unor investitii facute in comun cu paratul , acesta din ... (vezi toată discuția)