avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren dobandit prin act de partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren dobandit prin act de partaj voluntar

Buna ziua,

Doresc sa vand un teren pe care l-am dobandit in urma unui act de partaj voluntar.
Ce acte imi sunt necesare pe langa actul de partaj voluntar si cadastrul terenului. Este obligatoriu sa am si actul de proprietate anterior al terenului?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: nicole2013 , utilizator 12:40, 26 Noiembrie 2013
Nu, doar ce aveti, incheierea de intabulare si certificat fiscal.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)
In urma unui contract de partaj voluntar autentificat la notariat, ... petrutdatcu petrutdatcu In urma unui contract de partaj voluntar autentificat la notariat, am dobandit un teren extravilan. Partajul s-a facut in baza a patru titluri de proprietate ... (vezi toată discuția)