avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma unui contract de partaj voluntar autentificat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma unui contract de partaj voluntar autentificat la notariat, ...

In urma unui contract de partaj voluntar autentificat la notariat, am dobandit un teren extravilan. Partajul s-a facut in baza a patru titluri de proprietate si a certificatelor de mostenire, noi fiind opt mostenitori. In cazul in care eu doresc sa vand acest teren, mai este nevoie de titlu de propritate (eu am doar o copie) sau este de ajuns doar contractul de partaj? Mentionez ca terenul este intabulat pe numele meu si are cadastru. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:59, 4 Mai 2022
titlul dvs de proprietate este contractul de partaj, dublat de certificatul de mostenitor. de altfel, fara acest lucru, nu ati fi putut sa intabulati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)
Cadastru tatianato tatianato Buna ziua 1 Am si eu o intrebare:ce documente imi trebuiesc pentru cadastru si intabulare ? Mentionez ca nu am decat un titlu de propietate si doresc ca fac ... (vezi toată discuția)