Va rog sa-mi dati o solutie la urmatoarea problema : daca imi produc mobilier in propria firma cu acest profil, cum inregistrez mobilierul ca obiect de invenrat? Il produc, prin nota de predare, ca si produs finit, apoi il transfer in gestiunea de obiecte de inventar, il produc direct in gestiunea de obiecte de inventar,sau fac o factura interna de la gestiunea de produse finite la cea de obiecte de inventar? Ce se intampla cu TVA deductibila a materialelor folosite pentru obtinerea ei?
Il produceti ca pe orice produs, iar descarcarea gestiunii de produse finite o faceti concomitent cu incarcarea gestiunii obiecte de inventar.303=345
In debitul contului 303 "Materiale de natura obiectelor de inventar" se inregistreaza:
-valoarea la pret de inregistrare a materialelor de natura obiectelor de inventar obtinute din productie proprie (345).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Monografie productie
book2
Primesc comanda de la pers. fizice intr-un showroom de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul si execut comanta la ... (vezi toată discuția)