avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TEMEI LEGAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TEMEI LEGAL

Va rog sa-mi spuneti care este temeiul legal pentru a chema in judecata in vedrea demolarii unor extinderi facute ilegal - fara ac . coproprietri si primarie . Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 12:34, 30 Noiembrie 2013
Nu aveti calitatea sa solicitati demolarea constructiilor fara autorizatie, acest atribut fiind al primariilor, in termen de 2 ani de la ridicarea constructiilor. Daca dovediti un prejudiciu puteti sa va adresati instantei. Cel care le-a construit poate solicita sa se constate dreptul sau de proprietate asupra constructiilor ridicare fara autorizatie .
Adica fiecare face ce l taie capul pe terenul comun , dupa care cere dreptul de proprietate . Am intele ideea ....M duc miine si ridic o cabana de vacanta in curtea judecatoriei .
Se desfiinteaza constructiile, ISC dispune prin PV de contraventie conform art. 28 din legea 50/2001. In 2 ani.
Daca nimeni nu a spus ori facut nimic 2 ani... dificil de spus.
da nu am facut nimic dar am dovedit cu martori faptul ca nu am fost primiti in curte . nu am stiut ce fac ei acolo . de la strada nu se vede nimic in perimetrul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita intre vecini curte comuna alexstan88 alexstan88 Buna seara!M-ar interesa un raspuns pertinent la problema mea.Locuiesc intr-o curte comuna cu 10 case.Acum 10 ani,parintii mei s-au extins ilegal,construind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Desfiintare structura metalica (acoperis) de la magazin, care permite accesul in apartamentul meu eugengeorgebonta eugengeorgebonta Buna ziua, Pe scurt, in urma cu 2 luni am cumparat un apartament la etajul 1 al unui bloc. Sub apartamentul meu exista un magazin facut \"in apartament\", o ... (vezi toată discuția)