avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare ture de noapte, salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare ture de noapte, salarizare

Buna ziua

la firma unde lucrez, vrem sa angajam 4 oameni care sa asigura turele de noapte (monitorizare retele de calculatoare)

Programul de lucru va fi astfel : tura 2 : 17:00 - 01:00 si tura 3: 01:00-09:00. Acest program de lucru este mentionat in contractul de angajare. tura de zi urmand sa fie asigurata de noi, cei care lucram si in prezent.

Oamenii vor lucra o noapte da, una nu. deci in final vor avea 10 nopti lucrate lunar.

Intrebarea este daca putem mentiona in contractul de munca faptul ca in salariul brut X este inclus si sporul de noapte. Noi vrem la fiecare sa le oferim salariul burt X pe luna, ei semnand in contractul de munca faptul ca vor lucra numai ture de noapte. ceva de genul: alariatul va fi platit lunar cu suma X in care sunt incluse toate sporurile aferente. Sambata si duminica nu se lucreaza deloc.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Program de lucru, zile libere consecutive și ore de noapte aba1011 aba1011 Bună seara din nou, Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 11 ore. sporuri. va rog un sfat. didi67 didi67 Am o intrebare referitoare la relatiile de munca, respectiv durata timpului de lucru (si salarizarea) in cazul unei repartizari inegale a timpului de lucru. As ... (vezi toată discuția)
Se permit orele de noapte daca programul nu le cuprinde? Bvirtopeanu Bvirtopeanu Buna ziua. La locul meu de munca programul de lucru din contract este 08:00-20:00, insa un coleg a lucrat pana la ora 01:00. Intreabarea mea este daca este ... (vezi toată discuția)