avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sterilizare caine aparent vagabond
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sterilizare caine aparent vagabond

Catelusa mea a intrat in calduri. De citeva zile e asteptata in fata blocului de vreo trei caini; nici unul dintre ei nu poarta zgarda sau alt semn ca ar apartine cuiva. Intuitia imi spune, totusi, ca unul dintre ei s-ar putea sa aiba stapin (unul mai inconstient, care il lasa complet liber in cartier). Cind scot catelul la plimbare caiini acestia il jeneaza foarte tare; catelul meu a ajuns sa-si faca nevoile in casa. Deocamdata am gasit o solutie: de cum ies din bloc, ne suim in autoturism si plecam la o distanta mica, astfel incit ciinii ne pier urma. Solutia aceasta imi consuma destul de mult timp si combustibil, pentru ca mi-am obisnuit cainele sa fie plimbat de cel putin trei ori pe zi.
As dori sa chem hingherii, sa-i rog sa prinda cainii in cauza si sa-i sterilizeze. Exista vreun risc din punct de vedere legal daca fac asta?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:50, 27 Noiembrie 2013
puteti castra cainele dumneavoastra si veti rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scapam de maidanezi? utilizator1234 utilizator1234 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema foarte spinoasa in sectorul 6 : cateii maidanezi. Ce putem face pentru a scapa de aceste haite agresive?Am ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)
Vecin impotriva cainilor- urgent! veronik veronik ce se poate face in romania legal impotriva hingherilor si cum combatem un vecin care uraste si cainii dar chiar si vrabiile?? locuiesti la bloc si nu poti lua ... (vezi toată discuția)