avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransari de la Centrala Termica comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransari de la Centrala Termica comuna

Situatie:Bloc care asigura incalzire si apa calda menajera la toti locatarii prin propria CT (centrala termica), cu fochist.
In aceasta toamna, mai mult de jumatate din locatari s-au debransat de la CT comuna, instalandu-si propriile CT de apartament. Deci nu mai beneficiaza de apa calda si incalzire de la CT comuna (de bloc).
Intrebare: in situatia mai sus descrisa, locatarii debransati vor mai participa la reparatiile CT de bloc si partilor conexe ale acesteia (conducte, etc) care pana la aceste debransari erau comune?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:02, 27 Noiembrie 2013
Raspunsul il gasiti in urmatoarele:
- proprietarii care si-au montat CT de apartament au renuntat la folosirea centralei de bloc, nu la cota lor de proprietate din aceasta centrala cu intreaga infrastructura necesara.
Asadar participa deoarece sunt inca proprietari ai acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala de apartament popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat in septembrie 2011 un apartament intr-un bloc care nu era bransat la reteaua de gaze Eon. Apartamentul meu este la ultimul etaj al ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli dupa debransare merwill1984 merwill1984 Context: locuiesc intr-un bloc cu centrala proprie si m-am debransat recent de la caldura si apa calda. pana la debransare plateam reparatiile la centrala de ... (vezi toată discuția)