avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in Germania

Buna ziua,

Sunt cetateana romana si urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean german. As dori sa stiu de ce acte am nevoie, casatoria urmand a se face in Germania.
De asemenea, as dori sa stiu si de unde se poate face rost de actele necesare.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:07, 27 Noiembrie 2013
Aveti nevoie de actul de identitate, certif. de nastere apostilat si adeverinta de cutuma, eliberata de starea civila de la locul dvs. de nastere apostilata. Certificatele se apostileaza la prefectura, costul este de 25 lei/act.Certificatele de sanatate/prenuptiale, le veti obtine din Germania. Casa de piatra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean roman in olanda cu un cetatean olandez marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si sunt din Galati. As dori o informatie clara de la dumneavoastra!!! Sunt cetatean Roman si doresc sa ma casatoresc in Olanda cu ... (vezi toată discuția)
Actele trebuiesc toate apostilate in romania,daca vrei sa fie valabile in strainatate? banualex banualex Buna ziua,sora mea ar vrea sa se casatoreasca aici in Germania A adus din Romania certificatul de divort tradus ,semnat de notar dar neapostilat,aici i se cere ... (vezi toată discuția)