avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Baza de calcul indemnizatiei Concediu Medical - ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Baza de calcul indemnizatiei Concediu Medical - Accident de munca

Buna ziua,
Cum se calculeaza baza de calcul a indemnizatie pentru concediu medical accident de munca pentru un angajat care a mai avut in lunile anterioare un concediu medical boala obisnuita?
Cuantumul indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca AM reprezinta 80% din media veniturilor salariale brute realizate in ultimele 6 luni anterioare manifestarii riscului. Veniturile brute realizate includ indemnizatiile pentru concediile medicale indiferent daca aceste indemnizatii sunt platite de angajator sau de stat.
Este posibil sa fie o modificare in 2013 si in baza de calcul a indemnizatiei sa intre venitul brut realizat pentru zilele lucrate + baza de calcul a CAS-ului (in loc de indemnizatia de CM) pentru luna in care a avut concediu medical?
Va multumesc!



Alte discuții în legătură

Baza calcul concediu medical cauzat de accident andad andad As dori sa stiu cum se calculeaza baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical cauzat de un accident de munca, pentru un angajat care a mai avut in ... (vezi toată discuția)
Cm accident de munca Radu Aura Radu Aura Rog sprijin pentru rezolvarea următoarei spete: angajat cu 01.08. are concediu medical cod indemnizatie 03 (acc.munca) din data de 22.08.Înainte de angajare ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediile medicale accident de munca zanu zanu Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediile medicale accident de munca boala profesionala (cod 03, respectiv 04) include indemnizatiile pentru concediile ... (vezi toată discuția)