avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deduse la PFA administrator asociatii de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deduse la PFA administrator asociatii de proprietari

Am PFA nou înfiinţat. Ce anume pot trece la deducere ca şi administrator de asociaţii de proprietari? pentru anul 2013 când trebuie să depun fişa fiscală cu deducerile? Am depus la înfiinţare fişa 200 cu venitul estimativ pănă la sfârşitul anului. Vă mulţumesc pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:55, 27 Noiembrie 2013
In prima parte a anului viitor, pana pe 25 mai, trebuie sa depuneti declaratia 200 cu venitul realizat in anul 2013.
La adresa urmatoare, art. 48 din codul fiscal, aveti cheltuielile care se pot deduce daca ati optat sa platiti impozit pe sistem real [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite/contributii obligatorii p.f.a rares1984 rares1984 Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari legate de obligatiile unui P.F.A: -dupa cat timp de la infiintare P.F.A trebuie sa depun la ANAF declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa fara tva Stela Chermeleu Stela Chermeleu Buna ziua, ati putea sa-mi spunei si mie ce declaratii trebuie depuse in cazul in care sunt PFA fara TVA? Sau macar unde sunt afisate? Multmesc (vezi toată discuția)
Pfa - asigurari de sanatate - cum se completeaza formularul wasssu wasssu Pentru PFA, cum se completeaza formularul pe baza deciziilor de impunere (anticipate si anuale)? Exista pe undeva un exemplu? Multumesc. (vezi toată discuția)