avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA- pensii conform OUG58/2010
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA- pensii conform OUG58/2010

Pentru perioada iul-aug-sep 2010, o PFA care pe aug a radiat PFA-ul si nu a abtinut venituri in aug, mai trebuia sa plateasca CAS conform OUG58/2010?
PFA era cu venit lunar doar ca in ultima luna nu a m incasat nimic.

Am nevoie de raspunsul vostru.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Obligatii si efecte oug58/2010- pensii (executare silita anaf 2013)-urgent! MariusDr2015 MariusDr2015 Buna ziua, pentru cei care cunoasteti subiectul, poate ma putei ajuta cu niste nelamuriri. Mai jos un rezumat cu datele problemei: - aug 2009-aug 2010 am fost ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu executare emis de anaf-pentru restante la casa de pensii pfa LuizaD LuizaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privind situatia de mai jos: - am primit o somatie si un titlu de executare silita de la ANAF (pt o datorie ... (vezi toată discuția)
Cas pfa danyda8 danyda8 Buna ziua, Sunt pfa din 2009, am incheiat cu casa de pensii cta in 2009 un ctr de asigurat prin care platesc lunar 232 ron ( 31,3% la venit minim), in 2010 ... (vezi toată discuția)