Buna ziua!
Locuiesc intr-o vila din care detin apartamentul de la etaj, impreuna cu vecinul de jos am convenit sa transformam podul in mansarda (strict ce se afladeasupra apartamentului meu), mentionez ca podul nu este spatiu deschis - avand pereti separatori, iar accesul se face din fiecare apartament separat (cadastru separat)
Conform certificatului de urbanism trebuie sa iau acordul vecinilor aflati pe calcan.
Am obtinut acordul vecinilor dar mai putin celui din prelungire (din stanga), acesta din urma nu vrea sa isi dea acordul, fara nuciun motiv intemeiat,
Ce pot face mai departe sa pot obtine autorizatia, Se poate face ceva gen memoriu de arhitectura care sa specifice ca nu ii afectez acoperisul sa sa pot merge mai departe fara acordul lui?
Mansardare pod bloc
TMana
Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Mansarda in vila
emma_imn
Buna ziua.
In curand familia mea va achizitiona un apartament intr-o vila veche, mai exact etajul 1 al unei vile care are beci, parter, etaj, si mansarda. Mai ... (vezi toată discuția)