avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul vecinilor pentru construirea unei mansarde
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul vecinilor pentru construirea unei mansarde

Buna ziua!
Locuiesc intr-o vila din care detin apartamentul de la etaj, impreuna cu vecinul de jos am convenit sa transformam podul in mansarda (strict ce se afladeasupra apartamentului meu), mentionez ca podul nu este spatiu deschis - avand pereti separatori, iar accesul se face din fiecare apartament separat (cadastru separat)
Conform certificatului de urbanism trebuie sa iau acordul vecinilor aflati pe calcan.
Am obtinut acordul vecinilor dar mai putin celui din prelungire (din stanga), acesta din urma nu vrea sa isi dea acordul, fara nuciun motiv intemeiat,

Ce pot face mai departe sa pot obtine autorizatia, Se poate face ceva gen memoriu de arhitectura care sa specifice ca nu ii afectez acoperisul sa sa pot merge mai departe fara acordul lui?

Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: victorcoman , utilizator 12:45, 28 Noiembrie 2013
La nivelul vilei exista infiintata asociatie de proprietari ?
nu, fiecare apartament are intrare si curte individual, doar amprenta casei este comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Mansarda in vila emma_imn emma_imn Buna ziua. In curand familia mea va achizitiona un apartament intr-o vila veche, mai exact etajul 1 al unei vile care are beci, parter, etaj, si mansarda. Mai ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)