Va rog putin ajutor. Am un punct de lucru pe care am semnat azi cel de al 5-lea contract de munca. Inteleg ca trebuie sa merg la Reg Com sa-l transform in sediu secundar. Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce acte trebuie sa depun la dosar ? Nu gasesc nicaieri informatia asta si nu as vrea sa fac 2 drumuri la registru...
Cred ca va referiti la asta
Legea 237/2006
art.32
(7) Orice persoană subiect al unui raport juridic fiscal, inclusiv operatorul economic, instituţia publică şi instituţia publică locală, care are organizată o entitate, cu sau fără personalitate juridică, la altă adresă decât sediul social al subiectului respectiv, cu minimum 5 persoane care realizează venituri din salarii, are obligaţia să solicite înregistrarea fiscală a entităţii respective, ca plătitoare de salarii şi de venituri asimilate salariilor, la organul fiscal din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în a cărui rază teritorială se află adresa unde se desfăşoară efectiv activitatea acelei entităţi.
Da, exact la asta ma refer. Punctul de lucru a fost inregistrat initial la RC si Adm Fin cu un numar estimat de 4 salariati. Azi insa l-am angajat pe cel de al 5-lea. Eu intelesesem ca trebuie sa fac o modificare si la Registrul Comertului.
Deci, pana la urma cum este ? trebuie sa merg doar la Adm Financiara ?