avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Incasatorii de impozite si taxe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Incasatorii de impozite si taxe

Buna, la toti cei care imi pot fi de ajutor.As dori sa stiu care sunt atributiunile de serviciu al incasatorilor de impozite si taxe,de la consiliile comunale.Pe timpul raposatului stiu ca avea obligatia sa mearga zilnic in teren cel putin la 40 de locuinte.Acum nu mai stiu,si m-ar interesa acest aspect fiinda eu nu sunt in tara iar persoana care se ingrijeste de casa este non-deplasabila.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:52, 27 Noiembrie 2013
Functionarii de la impozite si taxe se pot deplasa in teren pt colectarea impozitelor, taxelor si amenzilor neachitate de catre contribuabil, pt aceasta au obligatia sa instiinteze la afisierul institutiei, strazile pe care urmeaza sa faca colectarea.
De asemenea se pot deplasa pe teren la cererea contribuabilului in vederea inspectarii masei impozabile, daca corespunde cu baza de date. Poate exista si inspectie din oficiu in cazul unei reclamatii.

Daca aveti achitat la zi, impozitele si taxele, nu aveti de ce sa va faceti probleme privind inspectia acestora. Pentru linistea dvs, este mai bine sa lasati o procura unei persoane apropiate care sa va reperezinte in relatia cu acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale, obligatiile primariei vodzila57 vodzila57 Buna ziua, Privind taxele si impozitele locale doresc si eu cateva lamuriri daca ma poate ajuta cineva: 1). Primaria are obligatia de a transmite ... (vezi toată discuția)
Unde platesc impozitul pe teren cu amplasament "incert"? nahilia nahilia Unde platesc impozitul pe teren al carui amplasament este \"incert\"? Suna ciudat..stiu.. Problema este urmatoarea: In titlul de proprietate este trecuta o ... (vezi toată discuția)
Stabilire impozite si taxe locale ContSters278216 ContSters278216 lucrez la o rimarie de comuna.Prin fisa postului,pentru stabilirea impozitului pe cladiri si teren persoane fizice tebuie sa preiau anual datele de la ... (vezi toată discuția)