avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Productie sisteme de incalzire cu panouri solare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Productie sisteme de incalzire cu panouri solare

Firma noastra doreste sa inceapa o noua activitate, respectiv productia de sisteme de incalzire cu panouri solare. Dar ne-am confruntat cu o problema. Nu stim unde sa incadram aceasta activitate, adica pe cod CAEN. Nu am gasit unde putem include productia de sisteme de incalzire cu panouri solare.

Astept un raspuns de le dumneavoastra. Sper ca ma puteti ajuta.

va mutumesc
2821 Fabricarea cuptoarelor, furnalelor şi arzătoarelor

Aceasta clasa include:
...
-fabricarea de echipamente de incalzire non-electrice insalate permanent, pt cladiri, cum ar fi echipamente de incalzire solara, incalzire cu aburi...
etc.
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2009
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)
Utilizare cod caen comert ContSters505156 ContSters505156 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa înființez un pfa . Maianu Maianu Doresc sa înființez un PFA . Ma puteți indruma ce coduri CAEN trebuie sa aleg pentru recondiționat uși ( vopsit și colantat) și pentru recondiționat ... (vezi toată discuția)