avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume de familie cand am mentiuni in cazierul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume de familie cand am mentiuni in cazierul fiscal

Buna ziua,
Am citit tot pe site-ul dumneavoastra ca pentru schimbarea numelui de familie este necesar si cazierul fiscal.
Intrebarea mea este: daca sunt administrator la o firma inactiva fiscal pe motiv de nedepunere declaratii, acest lucru ma poate impiedica sa-mi schimb numele de familie?
Daca da, ce trebuie sa fac pentru stergerea mentiunilor din cazierul fiscal, astfel sa pot urma pasii pentru schimbarea numelui?
Cu stima,
Marius
Cel mai recent răspuns: MadiTzu , utilizator 22:10, 27 Noiembrie 2013
Luati cazierul asa cum este, adica cu mentiuni si mergeti la starea civila, depuneti celelalte acte si veti primi raspunsul. Dupa parerea mea acesta nu este un motiv de refuz.
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din cazierul fiscal Razvan7miu Razvan7miu Buna ziua, in momentul de fata sunt administrator in cadrul unei firme declarata in insolvabilitate. Deoarece firma nu mai are activitate din 2015 i-a expirat ... (vezi toată discuția)
Decont tva intarziat 2 ani bucur_adriana bucur_adriana am un pfa si nu au mai fost trimise deconturile din decembrie 2007. cum procedez cu trimiterea la finante? prin posta? ca nu cred ca ma pot duce cu ele ... (vezi toată discuția)
Divort BDia BDia Buna ziua, ce trebuie sa fac in cazul divortului cu un minor, cand tatal acestuia este de acord cu divortul si cu incredintarea copilului mamei, dar solicita ... (vezi toată discuția)