Buna Ziua ! Am facut mai demult o contestatie impotriva unui PV pentru depasirea vitezei regulamentare si nepurtarea centurii de siguranta ! Azi am vazut pe internet urmatoarea decizie..."Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contravenţională. Anulează procesul-verbal seria CP nr.3270452/15.03.2013, în ceea ce priveşte fapta prevăzută de art.121 alin.(1) din Regulamentul la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.1391/2006 şi sancţionată de art.100 alin.(2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Menţine procesul-verbal seria CP nr.3270452/15.03.2013, în ceea ce priveşte fapta prevăzută de art.36 alin.(1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 şi sancţionată de art.99 alin.(2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 . Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care poate fi exercitat prin depunerea cererii la Judecătoria Giurgiu. "
Imi poate explica cineva ce inseamna ? Va multumesc frumos
înseamnă că se mai aplică doar sancțiunea prevăzută pentru nepurtarea centurii de siguranță, respectiv 2 puncte de penalizare și amendă contravențională.
înseamnă că se mai aplică doar sancțiunea prevăzută pentru nepurtarea centurii de siguranță, respectiv 2 puncte de penalizare și amendă contravențională.
Va multumesc frumos aveam o banuiala dar nu eram sigur !