avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, sunt eleva in clasa a X-a si avem de facut ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, sunt eleva in clasa a X-a si avem de facut o piesa de teatru pe baza romanului ,,Ion''

eu sunt avocat apararii si nu stiu cum sa ma exprim ,adica cum sa- l apar si va rog sa ma ajutati daca puteti...
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:20, 29 Noiembrie 2013
Mergi intr-o zi la o instanta din localitatea ta de domiciliu si asista la o sedinta penala pt a avea posibilitatea sa-ti formezi o opinie,cauta la o biblioteca un volum de procese celebre si citeste cateva pledoarii,raspunsul nu-l poti gasi pe net.
Mai sa fie... Ion o sa iasa victima cu atatia avocati dornici sa invete cum sa-l apere :)
Aici gasesti indrumari:
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca tot tu ai deschis acel topic trebuie sa stii ca Regulamentul forumului nu permite sa ai doua conturi asa ca te rog sa renunti la unul dintre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces literar al romanului ion. GaleFlorentina GaleFlorentina Buna seara. Ma numesc Florentina, sunt eleva in clasa a x-a M si sunt intr-o dilema continua,pot sa zic. Azi a avut loc la scoala o simulare a unui ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna carmenstan carmenstan Perioada de concediu medical [b]afecteaza[/b] durata concediului de odihna? Multumesc \\"Dreptul intern respectiv, art. 145 alin. (2) din Codul muncii , ... (vezi toată discuția)
Bunuri primite gratuit de la furnizori gogel53 gogel53 Buna ziua. De la un furnizor de piese auto primim in baza avizelor de insotire marfa si proceselor verbale de predare primire, in cadrul unor campanii de ... (vezi toată discuția)