avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bunuri primite gratuit de la furnizori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bunuri primite gratuit de la furnizori

Buna ziua. De la un furnizor de piese auto primim in baza avizelor de insotire marfa si proceselor verbale de predare primire, in cadrul unor campanii de marire a volumului de vanzari :
-tichete cadou
-sepci
-manusi
-lichid parbriz
-bere....etc
Cum inregistrez aceste avize?
Daca tichetele cadou ar fi insusite de patron cum inregistrez primirea bonurilor si consumul lor?
Stiu ca valoarea fiecarui tichet e de 10 ron, dar in cazul celorlalte produse la ce valoare inregistrez primirea si consumul lor?Si cum le inregistrez pe conturi?

Cel mai recent răspuns: gogel53 , utilizator 15:47, 15 Iunie 2016
Găsiți răspuns în acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
Am inteles.Va multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie alexauto1 alexauto1 Buna ziua am fost sambata la cumparaturi la Carrefour Brasov unde am facut cumparaturi de 320 Ron si am vrut sa platesc cu bonuri cadou(Euroticket) in valoare ... (vezi toată discuția)
Impozitare bonuri cadou salariat Milady09 Milady09 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu raspunsuri legislative in urmatoarea situatie: Firma angajatoare ofera angajatiilor bonuri cadou o data la 6 luni, in ... (vezi toată discuția)
Prime de sarbatori neimpozabile isuca isuca Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spuneti ce posibilitati legale avem pentru acordarea primelor sau cadourilor de sarbatori,astfel incat sa nu fie impozabile. O ... (vezi toată discuția)