avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Factura energie electrica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Factura energie electrica

Cei de la electrica mi-au verificat contorul electic de la un magazin alimentar si au ajuns la concluzia ca inregistreaza mai putin decat era normal. Sigilile erau puse dar au spus ca in interiorul lui ar putes fi modificat si l-a trimis la metrologie. dupa 20 de zile am primit o factura in valoare de 96000 ( 96 mil ) si alta de 140 pt verificare . este o suma foatre mare. Ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Contor electric defect stefanzanfir stefanzanfir cei de la electrica mi-au verificat contorul electic si au ajuns la concluzia ca inregistreaza mai putin decat era normal. Sigilile erau puse dar au spus ca in ... (vezi toată discuția)
Unul dintre matrapazlacurile societatilor de electricitate Danila_G Danila_G Unul dintre matrapazlacurile societatilor de electricitate Caz concret: In luna Mai sau Iunie (nu mai stiu exact) mi-a batut la usa un lucrator de la ... (vezi toată discuția)