avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare bloc

In 2008 cand m-am mutat in casa noua mi-am izolat termic apartamentul, pe exterior, cu polistiren de 5 cm, asa era pe vremea aceea. Zilele trecute m-a anuntat administratia blocului ca la anul urmeaza sa se izoleze tot blocul cu fonduri europene, iar toata munca mea va fi data jos. Intrebare....sunt obligata sa dau jos toata tencuiala? pot fi amendata daca refuz? as putea sa mai pun 5 cm polistiren sa fie totul la acelasi nivel?...tin foarte mult la lucrare caci a fost foarte bine facuta.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 16:01, 1 Decembrie 2013
Tehnic nu are importanta majora grosimea materialului,ci densitatea acestuia
Sunteti obligat sa respectati hotararea asociatiei de proprietari referitor la executarea de modernizare si eficientizare energetica
Daca dv ati realizat anterior anveloparea suprafetei aferente proprietatii dv,la noua interventie,tehnic,in suprafata aferenta proprietatii dv,vor fi practicate alte orificii de fixare material izolant in partea comuna,respectiv se va majora aspectul de "swaitzer",care tehnic are ca si consecinta directa scaderea rezistentei partii comune,practic dv veti cumul un numar dublu de orificii de fixare material izolant
S ar putea sa nu fiti amendat , dar de dat jos ceia ceati facut dumeavoastra in mod sigur , mai asteptati pana vin cei cu reabilitarea si o sa vedeti ce v a iesi, o sa " discutati " la fata locului cum se va proceda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se reduce înãþimea garajului din cauza anvelopãrii termice seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Vă rog să mă consiliaţi în următoarea problemă: Sunt proprietarul unui garaj situat nivelul solului la parterul unui bloc Garaj+Parter+4. Prin ... (vezi toată discuția)
Izolare apartament prin beci talossmn talossmn Buna seara, supun atentiei dv. urmatorul caz: vecinul de la unul dintre apartam.de la parterul blocului in care locuiesc, doreste sa- si izoleze apartam. ... (vezi toată discuția)
E corect sa izolezi peretii pe interior? petitemichele petitemichele Buna ziua, Locuiesc la etajul 4 si as dori sa izolez bucataria.De cativa ani apare condes pe timp de iarna, mai ales de cand apartamentul de la 3 nu mai este ... (vezi toată discuția)