avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit societate nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit societate nebancara

ce se poate intampla daca nu platesc ratele la provident?au dreptul sa ma agreseze fizic si verbal reprezentantii acestora?
Cum adica v-au agresat fizic ?
Daca nu platiti ratele ajungeti la executare silita, veti avea poprire pe salariu daca sunteti angajat.
pai vin zilnic la usa mea cu fel si fel de indivizi dubiosi.eu leam zis sa imi faca poprire pe salar dar nu vor au zis ca si daca fac poprire tot vor veni zilnic la usa mea pina se achita suma
Agresunea fizic si verbal este ilegal puteti depune plangere contra acestora
ok daca continua tot asa asa o sa fac.dar au dreptul sa ma caute la munca si sa imi intrebe toti colegii si vecinii de mn ?o banca stiu ca daca nu platesti iti pune poprire si atat dar cei de la provident pur si simpu teagreseaza din toate punctele de vedere
Domnule, nu v-a deranjat sa platiti o dobanda de peste 1000 % ( nu am gresit zerourile) dar va deranjeaza sa vina la usa dumneavoastra? Au un drept de creanta si au dreptul sa vina. Este doar culpa dumneavoastra faptul ca nu platiti. Daca va deranjeaza-platitile. oricum, orice zi de intarziere va costa ingrozitor de mult.

Alte discuții în legătură

Faliment personal (?!) ContSters163409 ContSters163409 Bună ziua, Fratele meu are între 3-5 credite bancare + provident + prieteni(camatar bani luati fara acte). Sunt curious dacă se poate face ceva în ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la o institutie nebancara - sumele sunt prea mari. se poate face ceva? aazz aazz Buna ziua, Am luat un credit de la o institutie nonbancara, careia, la un moment dat, nu am reusit sa-i achit ratele la timp. A urmat, timp de 12 luni, ... (vezi toată discuția)
Legalitatea firmelor de recuperare creante branischi37 branischi37 :confused:Salut tuturor, itrebarea mea este : Chiar e legal ce fac aceste firme? (vezi toată discuția)