avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Data incheierii contractului, valabilitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Data incheierii contractului, valabilitate

In cazul unui contract de telefonie mobila, s-a trimis de catre noi contractul semnat , in forma scanata.Daca nu mai dorim incheierea contractului, ce putem face? Contractul se considera valabil incheiat? Din civilul pe care il stiu, contractele erau valabil incheiate si la distanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters305424 , utilizator 12:50, 29 Noiembrie 2013
Tot din civilul pe care il stiam si eu, se poate cere denuntarea unilaterala zic eu cu exonerarea unor daune ca urmare a denuntarii avand in vedere si perioada efectiva in care acest act si-a produs efectele.
Depasind civilul si posibilitatiile lui, acest contract intra sub incidenta celor incheiate la distanta privind vanzarea de servicii, unde legea speciala da dreptul de denuntare unilaterala intr-un termen relativ scurt si fara suportarea altor consecinte.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala abonament telefonie mobila ContSters210360 ContSters210360 Buna ziua, Am notificat orange in legatura cu denuntarea unilaterala a contractului. Ei m-au anuntat ca trebuie sa platesc abonamentul pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract de inchiriere alfabetagamma alfabetagamma Buna ziua am un contract de inchiriere pe 1 an, ca locatar. - nu avem clauza reziliere 30 zile, dar am vazut ca in acest caz se aplica articolul 1825 ... (vezi toată discuția)
Comert online aartist aartist BUNA ZIUA, VA ROG SA-MI SPUNETI DACA IN CAZUL ACHIZITIONARII DE PE INTERNET A UNEI CARTI, BROSURI, LUCRARI AM DREPTUL DE A DENUNTA UNILATERAL CONTRACTUL DE ... (vezi toată discuția)