avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Statut credite nevoi personale in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Statut credite nevoi personale in instanta

Am contractat un credit de nevoi personale in nume propriu in timpul casatoriei. Dupa divort sotia refuza achitarea ratelor invocand calitatea personala a creditului, dar la partajul aflat pe rol, solicita contravaloarea a 1/2 din ratele achitate in timpul casatoriei desi ratele la vremea respectiva au fost achitate din alte surse de venit obtinute de mine. Ce sanse are la pretentia invocata?

Alte discuții în legătură

Divort si partaj olive_ro olive_ro Buna, Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare intre soti adrian.cristea adrian.cristea Buna. Ma lovesc si eu de urmatoarea spetza. Sunt divortat din februarie 2009 si nu am facut partajul cu fosta mea sotie. Divortul a fost pronuntat definitiv ... (vezi toată discuția)
Vindere bunuri inainte de partaj ContSters49480 ContSters49480 Buna ziua. Dupa aproape doi ani, am divortat de sotie, cu acte in regula. Urmeaza partea urata, si anume, partajul. Am o speta: Masina cumparata in timpul ... (vezi toată discuția)